کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

Addon domain چیست

353 بازدید
درج شده در روز چهارشنبه, 21 مهر,1400
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

 ظاهر Addon domain برای کاربران چگونه است؟

هنگامی که کاربران از دامنه ادان شما بازدید می‌کنند، نباید هیچ مدرکی مبنی بر اینکه یک ادان دامین است؛ وجود داشته باشد. در واقع، دامنه addon به عنوان یک دامنه مستقل عمل خواهد کرد، بدون اشاره به دامنه اصلی. به این معنی که برای مثال، yourprimarydomain.com در نوار آدرس مرورگر بازدیدکنندگان شما از youraddondomain.com جدا خواهد بود.

کاربرد Addon domain چیست

 ظاهر Addon domain برای کاربران

همان طور که اشاره شد، استفاده از این افزونه سبب می‌شود تا با داشتن یک وب سایت چندین دامنه داشته باشید. در واقع ادان دامین شبیه به داشتن چندین وب سایت جداگانه خواهد بود. اما این سوال ممکن است پیش آید که نحوه کارکرد این افزونه چگونه است؟ زمانی که این افزونه را نصب می‌شود سه مورد پیش می‌آید:
•    یک پوشه در فهرست public_html ایجاد می‌شود.
•    یک زیر دامنه برای دامنه اصلی ایجاد شده و به پوشه جدید متصل می‌شود.
•    نام دامنه جدید با زیر دامنه مرتبط است.
وقتی دامنه افزونه به یک حساب اختصاص داده شود، همه این موارد به طور خودکار اتفاق می‌افتد. نیازی به اقدام بیشتر به جز بارگذاری محتوا نیست. 

مزایا و معایب Addon domain چیست

•    مالکیت دامنه یکی از مزایای داشتن دامنه اضافی است، حتی اگر قصد دارید از آن به عنوان یک زیر دامنه استفاده کنید. 
•    مزیت دیگر، به لطف ذخیره سازی و رابط ترکیبی  راحتی آن است. این امکان وجود دارد که چندین وب سایت جداگانه (برای همه ظاهر)، همه آنها را از طریق یک کنترل پنل، مدیریت فایل و دسترسی FTP مدیریت کنید. 
در مورد برخی معایب این افزونه نیز می‌توان گفت:
•    پشتیبان گیری از یک وب سایت با چندین دامنه (ادان دامین) مشکل ساز خواهد بود. چرا که اگر بخواهید تغییراتی با سیستم پشتیبان انجام دهید؛ سیستم همه اکانت ها را برمی‌گرداند. در حالت کلی، پشتیبان گیری برای یک دامنه معقول تر و بهتر است تا چندین دامنه.
•    همه دامنه ها دارای یک فولدر روت مشترک هستند؛ البته هر کدام می‌توانند فولدر یا پوشه های جداگانه داشته باشند؛ اما، به یکدیگر دسترسی خواهند داشت. به این معنی که اگر مشکلی پیش آید، همه دامنه ها را درگیر خواهد کرد که به لحاظ امنیت می‌توان گفت در طولانی مدت با مشکلاتی مواجه خواهید شد. 
•    DNS های همه دامنه ها یکسان خواهد بود که موجب می‌شود تا یک تغییر جزئی همه را تحت تاثیر قرار دهد. از طرفی دیگر تنظمات سرور نیز بر روی همه دامنه ها اثر گذار خواهد بود.

طریقه ایجاد Addon domain چیست

Addon domain  چیست

ایجاد ادان دامین به طریق زیر صورت می‌گیرد:

  • مرحله اول: نام دامنه addon جدید را در کادر متنی New Domain Name وارد کنید. هنگامی که نام دامنه را وارد می‌کنید، cPanel به طور خودکار جعبه های متنی Subdomain و Document Root را پر خواهد کرد. 
  • مرحله دوم: برای ایجاد یک دامنه اضافه با نام کاربری یکسان و پسوندهای مختلف (به عنوان مثال، example.com و example.net) یک نام کاربری منحصر به فرد را به صورت دستی در کادر متنی Subdomain وارد کنید.
  • مرحله سوم: برای انتخاب یک داکیومنت مستقیم، نام آن را به شکل دستی در کادر متنی Document Root وارد کنید.
  • مرحله چهارم: برای ایجاد یک حساب FTP برای دامنه addon جدید، کادر انتخاب ایجاد یک حساب FTP مرتبط با این Addon Domain را انتخاب کنید. وقتی این کادر انتخاب را انتخاب کردید، با تنظیمات اضافی مواجه خواهید شد:
  1.  cPanel جعبه متن FTP نام کاربری را به صورت اتوماتیک پر می‌کند. برای انتخاب نام کاربری حساب FTP متفاوت، نام کاربری مورد نظر را به صورت دستی وارد کنید.
  2.  رمز عبور جدید را در کادرهای متن وارد کرده و تأیید کنید.
  3. مرحله پنجم: روی گزینه Add Domain کلیک کنید. 

جمع بندی
امروزه با پیشرفت دنیای اینترنت و توجه بیشتر افراد به سمت وب سایت ها با موضوعات مختلف، افزونه های متفاوتی ایجاد شده تا نحوه استفاده و کاربری را برای صاحبان وب سایت ساده تر کند. افزونه ادان دامین به عنوان یکی از این افزونه ها بوده که با استفاده از آن می‌توان چندین دامنه بر روی یک هاست داشت.آشنای بیشتر با این افزونه به شما کمک خواهد کرد تا اطلاعات لازم دربراه آن را کسب نموده و از مشکلات آتی آن جلوگیری نمایید. آنچه که در این مقاله با عنوان  Add Domain چیست؛ بیان شد. توضیحاتی کلی در این باره بود که امیدو.اریم برای شما مفید بوده باشد. 

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب