کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

کراتین چیست؟

370 بازدید
درج شده در روز پنجشنبه, 06 آبان,1400
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

 علاوه بر مصرف خود ماده کراتین، عوامل دیگری هم مانند مصرف گوشت، ورزش، سطوح هورمون هایی مانند تستوسترون و میزان توده عضلانی سبب افزایش کراتین در بدن می شوند. فسفوکراتین یک نمونه از انرژی ذخیره شده در سلول ها است که مصرف مکمل کراتین باعث افزایش آن در بدن می شود. فسفوکراتین به بدن کمک می کند تا مولکولی با انرژی بالاتر به نام ATP یا همان انرژی مصرفی بدن، را بیشتر تولید کند. در نیتجه بدن شما زمانی که ATP ذخیره شده بیش تری را دارا باشد، در هنگام ورزش خیلی بهتر عمل می کند، علاوه بر این ها با مصرف این مکمل چندین فرایند سلولی با این ماده تغییر می کنند که باعث افزایش رشد عضلات و ماهیچه ها می شود. اما با همه این ها افراد زیادی این عقیده را دارند که کراتین مکمل تغذیه ای سالمی نیست و عوارض جانبی زیادی داشته و خطر ناک است؛ در صورتی که شواهد این گونه نشان نمی دهند. 

نحوه عملکرد کراتین در بدن و فواید آن

کراتین بدنسازی

این مکمل با روش های گوناگونی می تواند باعث بهتر شدن عملکرد ورزش و سلامت آن بشود. نقش اصلی کراتین در ورزش های با شدت بالا، افزایش سطح فسفوکراتین در عضلات است؛ سپس به طور خودکار مقدار اضافی فسفو کراتین برای تولید ATP استفاده می شود که منبع انرژی اصلی برای بلند کردن اجسام سنگین و ورزش های با شدت بالا است. این مکمل همچنین باعث عضله سازی به روش های مختلفی می شود که انواع آن روش ها عبارتند از: افزایش ظرفیت تمرینات بدنی، بهبود تحریک سلولی، افزایش هورمون های آنابولیک، افزایش آب رسانی سلول ها،  کاهش تجزیه پروتئین و کاهش سطوح میوستاتین. 
 
طبق تحقیقات مصرف مکمل کراتین برای اکثر افراد از جمله ورزشکاران، سالمندان، افراد کم تحرک و ورزشکاران حرفه ای بسیار مفید است. برای مثال مصرف این مکمل می تواند سبب کاهش سطح میوستاتین در بدن و همچنین افزایش سرعت رشد عضلات شود؛ زیرا افزایش سطح میوستاتین باعث کند شدن یا توقف کامل رشد عضله ها می شود. برای افزایش توده پا و قدرت عضلانی در سالمندان باید طبق مطالعه انجام شده این مکمل را به برنامه تمرینی اضافه کنند. همچنین مطالعاتی که بر روی وزنه برداران صورت گرفت نشان دهنده آن است که مصرف مکمل کراتین باعث افزایش دو الی سه برابر افزایش رشد عضلات نسبت به تمرینات بدون مصرف این ماده می شود.
علاوه بر این مصرف این مکمل باعث افزایش رکورد پرس سینه این افراد نیز خواهد شد. از دیگر فواید استفاده از این مکمل می توان به تاثیر شگفت انگیز آن بر مغز و سیستم عصبی اشاره کرد. مغز هم مانند عضلات با ذخیره کردن فسفوکراتین برای کارکرد بهتر ATP تولید می کند. مصرف کراتین علاوه بر کمک به تولید ATP باعث بهبود بیماری هایی از قبیل آلزایمر، سکته مغزی ایسکمیک، صرع و آسیب مغز اشاره کرد.

عوارض جانبی مصرف کراتین 

نحوه عملکرد کراتین در بدن

بر اساس تحقیقات و مطالعات چندین ساله مصرف مکمل کراتین هیچ گونه عارضه منفی را دارا نبوده است. همچنین هیچ شواهدی وجود ندارد که بیان کند مصرف کراتین در افراد سالم سبب آسیب رساندن به کلیه و کبد می شود. اما با این حال تعدادی از افراد ادعا می کنند که مصرف این مکمل باعث گرفتگی عضلات و کم آبی بدن می شود. ولی هیچ تحقیق و مطالعه ای این ادعا را اثبات نکرده است بلکه در حقیقت استفاده از این مکمل در حین ورزش کم آبی بدن را کاهش می دهد. اما باید به این نکته توجه کرد که مصرف مکمل های از جمله مکمل کراتین بدون جایگذاری آن در یک برنامه خاص غذایی نمی تواند کمک زیادی به شما بکند. اصل موفقیت شما بر پایه تغذیه سالم است و مکمل ها تنها رفع کننده نواقص یک برنانه هستند.

جمع بندی
کراتین جزو مکمل های افزایش عضله و ماهیچه به شمار می آید؛ همچنین کراتین تاثیر هیجان انگیزی بر روی مغز و بیمار های عصبی دارد و سبب بهبود بسیاری از این بیماری ها می شود. این مکمل با روش های گوناگونی می تواند باعث بهتر شدن عملکرد ورزش و سلامت آن بشود. نقش اصلی کراتین در ورزش های با شدت بالا، افزایش سطح  فسفو کراتین در عضلات است، سپس به طور خودکار مقدار اضافی فسفو کراتین برای تولید ATP استفاده می شود؛ که منبع انرژی اصلی برای بلند کردن اجسام سنگین و ورزش های با شدت بالا است، این مکمل همچنین باعث عضله سازی به روش های مختلفی می شود. برخی از افراد بر این باورند که استفاده از این مکمل عوارض منفی از جمله گرفتگی عضلات و کم آبی بدن را به دنیال دارد، اما بر اساس مطالعات صورت گرفته کراتین هیچ گونه عوارض جانبی را دارا نمی باشد.

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب