کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

قرنیز چیست

540 بازدید
درج شده در روز چهارشنبه, 26 خرداد,1400
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

کاربرد قرنیز چیست

در گذشته قرنیز برای طراحی داخلی خانه ها و سایر سازه ها کاربرد بسیار زیادی داشته و معماران از گونه های مختلف آن در درون اتاق های ساختمان بهره می بردند. گفتنی است تنها وظیفه قرنیز در زیبایی خلاصه نشده و کاربری های متفاوت دیگری نیز دارند. امکان دارد در وهله اول تهیه قرنیز از بین انواع متفاوت آن مانند قرنیز سنگی، قرنیز ام دی اف یا پی وی سی دشوار باشد ولی نگران کننده نیست، روش هایی نیز به منظور انتخاب مناسب و بهینه قرنیز وجود دارد. شاید با نگاه نخست قطعه ای زائد در ساختمان پدیدار شود ولی هنگامی که با کاربردهایش آشنا شوید،  دیدگاه تان عوض خواهد شد. قرنیزهای نوین هم با خاصیت آنتی باکتریال به بازار ارائه شده اند که می توانند امنیت و آسایش خانواده ها را به دنبال داشته باشند.

انواع قرنیز

همانطور که در ابتدا به توضیح قرنیز چیست و کاربردهای آن پرداختیم در ادامه می خواهیم به بررسی انواع آن بپردازیم.

قرنیز چوبی

مقاومت چوب طبیعی بسیار بالا بوده و کیفیت قابل ملاحظه ای دارد. برای آن که استحکام چوب در مقابل رطوبت افزایش یابد، باید پرداخت نهایی ضد آب روی آن انجام شود، والا در مقابل رطوبت دستخوش پیچ خوردگی خواهد شد. همین طور، بسته به نوع چوب به کار رفته و مشخصات ابعاد قرنیز، این نوع قرنیز بهای بسیار زیادی دارد.

قرنیز ام دی اف (MDF)

در میان قرنیز های گوناگون، تخته فیبر با چگالی متوسط ​​یا ام دی اف جزء پرطرفدارترین نوع قرنیز است، چرا که در مقایسه با قرنیز چوبی، مورد به صرفه ای محسوب می شود. یکی دیگر از مزیت های ام دی اف این است که در مقابل کپک و قارچ استقامت دارد.

قرنیز چیست

قرنیز پی وی سی (PVC)

پی وی سی یکی دیگر از انواع قرنیز ساختمانی است که اکثرا از آن استفاده می کنند. قیمت قرنیز پی وی سی نسبت به قرنیز چوبی و ام دی اف کمتر است.

قرنیز سنگی

کاربرد قرنیز سنگی متداول و پرطرفدار است. علت این مورد را می توان به جذابیت و ماندگاری بالای این نوع متریال قرنیز دانست. قرنیز سنگی برای سازه هایی با کفپوش سنگ و یا سرامیک کاربرد دارد.

نصب قرنیز

همان گونه که بیان شد قرنیز چیست و در واقع قرنیز قطعه ای از سنگ، چوب یا پلاستیک است که در بخش پایینی تقاطع دیوار نصب می گردد. نصب قرنیز کار فنی و تخصصی محسوب می شود که امکان دارد هر نصاب از عهده آن برنیاید. خدمات گوناگون نصب قرنیز وجود دارد مانند: نصب قرنیز پلاستیکی، نصب قرنیز چوبی، نصب قرنیز پی وی سی، نصب قرنیز آب بندی کابینت و غیره.

قیمت قرنیز

همان گونه که پیش از این بیان شد که قرنیز چیست؟ و بیان کردیم که قرنیزها انواع متفاوتی دارند. هر کدام از انواع آن ها یک قیمت خاصی دارند. گفتنی است هر کدام از انواع آن طرح و اندازه به خصوصی دارند که روی قیمت آن تاثیرگذار است. پس پیش از انتخاب قرنیز با کارشناسان تماس بگیرید.

بهترین نوع قرنیز

می توان گفت بهترین نوع قرنیز به طور کلی وجود ندارد. زیرا بهترین نوع قرنیز بر اساس بودجه و نیاز ما مشخص خواهد شد. در مناطقی که رطوبت بسیار زیادی وجود دارد و یا این که احتمال شستشوی منزل و ریزش آب بسیار زیاد است پیشنهاد می شود که از قرنیزهای سنگی و یا PVC استفاده کنید. چنان چه به دنبال سبک خاصی هستید قرنیزهای پلی استایرن توصیه می شود.

قرنیز سرامیکی

در سال های دور کفپوش منازل که از جنس مصالحی چون سنگ، موزاییک و چوب بود، قرنیزهای چوبی و سنگی طرفداران بسیار زیادی داشتند. در حال حاضر به علت به صرفه نبودن سنگ و چوب و همین طور جایگزین شدن آن ها با مصالح به صرفه تر و نزدیک به همان کیفیت مثل سرامیک، ام دی اف و پی ‌وی ‌سی؛ این مصالح طرفدار بیشتری دارند. هر چند که در منازل و ویلاهای لوکس همچنان سنگ و چوب برای قرنیز کاربرد دارد اما عمومیت ندارد. قرنیزهای سرامیکی با نقش هایی چوبی، سنگی و رنگ های متفاوت در بازار وجود دارند.اگر قصد طراحی و اجرای دكوراسيون داخلی مدرن منزل یا محل خود را دارید می توانید از طریق وب سایت های طراحی دکوراسیون داخلی ، طرح و ایده مد نظر خود را دریافت کنید و دكوراسيون اتاق خواب ، آشپزخانه ، محل کار و... خود را به زیبایی هرچه تمام تر عوض کنید.

دلیل استفاده از قرنیز

بیشتر افراد این گونه می اندیشند که شاید احتیاجی به قرنیز نباشد ولی باشد بگوییم که این نوع تفکر کاملا اشتباه است بنا به دلایل زیر:

  • قرنیز تکمیل کننده نمای خانه یا آپارتمان است.
  • قرنیز می تواند فاصله ای باشد میان گرد و خاک و پرزهای قالی و موکت با دیوار.
  • وجود قرنیز می تواند مانع از رسیدن رطوبت به دیوار و آسیب دیوار شود و با وجود قرنیز دیگر رنگ خانه بر اثر رطوبت نمی ریزد
  • قرنیز می تواند جذابیت خانه را دو چندان کند. 
  • قرنیز می تواند مانع از ریزش گچ های گوشه های خانه شود.
  • قرنیز می تواند مانع از آسیب رساندن پایه های مبل و یا سایر وسایل به دیوار شود.

انواع قرنیز

جمع بندی

یکی از مصالح پرکاربرد در خانه سازی قرنیز است. مزایای بی شماری استفاده از قرنیز دارد که برخی از آن ها را عنوان کردیم. انواع مختلفی از قرنیزها تولید و به بازار ارائه شده اند که هر کدام جذابیت و کاربرد خاصی دارند. افراد بر اساس نوع بودجه ای که می توانند قرنیز سنگی، قرنیز پی وی سی، قرنیز چوبی و یا قرنیز ام دی اف تهیه کنند. دکوراسیون خانه نیز در تعیین نوع قرنیز بسیار اثرگذار است.  

 

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب