کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

فرآیند اپلای

552 بازدید
درج شده در روز پنجشنبه, 18 دی,1399
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

شاید تا به حال واژه اپلای (Apply) به گوشتان خورده باشد ولی آیا معنای دقیق آن را می دانید؟ آیا می دانید که به چه فعالیت هایی فرآیند اپلای گفته می شود؟ آیا با شرایط اپلای برای کارشناسی ارشد آشنا هستید؟ از بهترین رشته هایی که برای اپلای مناسب هستند اطلاع دارید؟ ما در این مقاله قصد داریم به تمام این سوالات شما پاسخ داده و مسائلی پیرامون این فرآیند را بیان کنیم.اگر می خواهید انتخاب رشته کنید یا در دروس خود دچار مشکل شده اید می توانید از طریق وب سایت های مشاوره تحصيلي و آموزش آنلاین انواع مشاوره مانند: مشاوره تحصیلی کنکور ، انتخاب رشته ، تغیر رشته ، برنامه ریزی تحصیلی و... مشاوره تحصیلی آنلاین رایگان و غیر رایگان دریافت کنید همچنین با ورود به وب سایت آن ها می توانید از هزینه مشاوره تحصیلی باخبر شوید.

فرآیند اپلای

اپلای چیست و اپلای کردن به چه فعالیتی گفته می شود؟

احتمالا شما هم به فکر تحصیل در خارج از کشور افتاده اید و یا افرادی را شنیده اید که برای تحصیل به خارج از کشور مسافرت کرده و در آنجا به ادامه تحصیل می پردازند. اپلای واژه ای انگلیسی و به معنای درخواست کردن است. به عبارت دیگر هر فرد برای ادامه تحصیل خارج از کشور باید از دانشگاه مقصد پذیرش دریافت کند، که به این امر در اصطلاح اپلای گفته می شود. به کلیه فعالیت هایی که در زمینه این پذیرش تحصیلی انجام می شود اعم از فرم های ویزا، تهیه بلیط، تعیین وقت سفارت و غیره نیز اپلای کردن می گویند. 
این درخواست تحصیلی می تواند منجر به دریافت پذیرش تحصیلی شود که به آن”Admission” گویند و فرد متقاضی پذیرش تحصیلی را “Applicant” گویند. حال که با واژگان اپلای و اپلای کردن آشنا شدیم می خواهیم درباره مراحل این پروسه در بخش بعدی صحبت کنیم. 
  

اپلای چیست و اپلای کردن به چه فعالیتی گفته می شود؟

مراحل اپلای کردن کدام است؟

قبل از شروع هر کاری باید به دقت جوانب آن را سنجیده و سپس به آن امر اقدام کنید. برای اپلای که امری پرهزینه و استرس زاست نیز باید کلیه فرآیند اپلای را از افراد مطلع جویا شده و سپس به این امر اقدام کنید. ما در این بخش به این مراحل اشاره می کنیم. 
1.    جوانب کار را بررسی کرده و با دید درست تصمیم گیری کنید. 
2.    کشورهای مورد نظر را به صورت فهرست وار نوشته و هر کدام از آنها را به طور جداگانه بررسی کنید.
3.    رشته محل های مورد علاقه خود را به صورت فهرست وار یادداشت کرده و موقعیت و شرایط آنها را بررسی کنید.
4.    لیستی از لوازم و اقداماتی که برای فرآیند اپلای باید صورت گیرد تهیه کنید. 
5.    در آزمون های مختلف زبان های خارجی مانند تافل، آیلتس و غیره شرکت و مدرک آنها را دریافت کنید.
 

مراحل اپلای کردن کدام است؟


6.    ارسال ایمیل و مکاتبه با دانشگاه مقصد و اساتید آن جهت اخذ فاند یا بورسیه تحصیلی را فراموش نکنید. 
7.    رزومه تحصیلی خود را تهیه کنید. تهیه مدارک و ریز نمرات و ترجمه آنها جزو اولویت های فرآیند اپلای است که باید توسط پست برای دانشگاه مقصد ارسال شود. 
8.    نوشتن و تهیه انگیزه نامه که به آن Sop هم گفته می شود. Statement Of Purpse یکی از مراحل اپلای کردن است که باید به درستی صورت گیرد.
9.    اپلیکیشن آنلاین (Online Application) دانشگاه مقصد را تکمیل و مجددا ارسال کنید.
10.    توصیه نامه های اساتید دانشگاه مبدأ را پی گیری کرده و در جهت ارسال آنها به دانشگاه مقصد اقدام کنید. 
11.    منتظر جواب دانشگاه مقصد بمانید. اگر جواب دانشگاه مقصد Admission باشد که همان قبولی پذیرش است، که روند آن باید در طی مراحلی صورت گیرد که در بخش بعدی به آنها می پردازیم.

ادامه فرآیند اپلای در صورت قبولی از طرف دانشگاه مقصد

کسانی که در فرآیند اپلای، دانشگاه مقصد با شرایط آنها موافقت کرده است باید مراحل زیر را انجام دهند:
1.    شما اگر درخواست خود را به چند دانشگاه ارسال کرده و در چند دانشگاه پذیرفته شده باشید باید برخی از پیشنهاد ها را رد کنید که به معنای رد کردن Offer است. 
2.    اقداماتی که مربوط به درخواست ویزا است را باید انجام دهید مانند: مشخص کردن وقت سفارت، شرکت در مصاحبه.
3.    ویزای تحصیلی خود را پی گیری کرده و آن را دریافت کنید. 
4.    بلیط هواپیما برای سفر به کشور مقصد را تهیه کرده و در زمان مقرر سفر خود را انجام دهید. 
فرآیند اپلای را در این مطلب به طور خلاصه برای شما آوردیم. ممکن است برخی از این مراحل بسیار طولانی شده به طوری که این فرآیند تا یک سال به طول انجامد. باید برای موفقیت در این امر سعی و پشتکار بالایی داشته باشید.
شرایط اپلای برای کارشناسی ارشد
ممکن است شرایط تحصیل خارج از کشور برای مقطع کارشناسی ارشد در برخی از موارد سخت تر از مقاطع پایین تر باشد. مخصوصا دانشگاه های مطرح کشورهای پیشرفته برای پذیرفتن دانشجو سخت گیری های بیشتری دارند. برخی از این شرایط عبارتند از

  • باید معدل بالایی در مقطع کارشناسی خود کسب کرده باشید
  • چاپ مقالات ISI و ISC گرچه لازم نیست ولی در بسیاری از موارد راهگشاست. ارائه این مقالات در برخی از دانشگاه ها موجب اخذ بورسیه تحصیلی می شود
  • توصیه نامه قوی اساتید کشور مبدأ در قبولی اپلای بسیار مهم است
  • سعی کنید پروپوزال و انگیزه نامه خود را با ایده های جدید و نو ارائه دهید
  • شرکت در کنفرانس های بین المللی برای پذیرفته شدن در دانشگاه ها موثر است و بیانگر شخصیت علمی شما است

بهترین گرایش برق برای اپلای

رشته مهندسی برق دارای گرایش های مختلفی است. گرایش های این رشته شامل قدرت، مخابرات، مهندسی پزشکی، الکترونیک و کنترل است. کشورهای مختلفی دانشجوهای مهندسی برق را از سراسر دنیا می پذیرند. بهترین گرایش برق برای اپلای در هر کشور متفاوت است ولی مهندسی پزشکی یکی از پیشرفته ترین و محبوب ترین گرایش های برق در جهان است. دانشگاه های بسیاری برای پذیرش دانشجوی مهندسی پزشکی اعلام نیاز کرده و داوطلبان بسیاری تمایل دارند در این رشته تحصیل کنند.اگر می خواهید انتخاب رشته کنید یا در دروس خود دچار مشکل شده اید می توانید از طریق وب سایت های مشاوره هدایت تحصیلی و تدریس آنلاین انواع مشاوره مانند: مشاوره تحصیلی کنکور ، انتخاب رشته ، تغیر رشته ، برنامه ریزی تحصیلی و... مشاوره تحصیلی رایگان و غیر رایگان دریافت کنید همچنین با ورود به وب سایت آن ها می توانید از هزینه مشاوره آنلاین درسی باخبر شوید.
 
جمع بندی
به کلیه فعالیت هایی که در جهت تحصیل خارج از کشور صورت می گیرد، اپلای کردن گفته می شود. فرآیند اپلای کاری سخت و پرهزینه است که برای کسب موفقیت در آن باید پشتکار و تلاش بسیاری داشته باشید. داشتن رزومه قوی و توصیه نامه های اساتید دانشگاه مبدا در این فرآیند تاثیر بسزایی دارد. رشته مهندسی پزشکی یکی از بهترین گرایش های برق برای اپلای محسوب می شود.

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب