کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای

664 بازدید
درج شده در روز ﺳﻪشنبه, 07 بهمن,1399
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای یکی از رشته های زیر مجموعه علوم پزشکی و پیراپزشکی به شمار می رود و داوطلب برای قبولی در این رشته باید در رشته علوم تجربی در دبیرستان تحصیل کند. کارشناسان سلامتی همواره به داوطلبان این رشته ها توصیه می کنند در صورتی که می خواهند در آزمون ورودی دانشگاه پذیرفته شوند باید در دروس زیست شناسی، فیزیک، شیمی و ریاضی درصدهای بالایی را کسب کنند. به همین دلیل مطالعه عمیق و مفهومی این رشته ها در دوران دبیرستان اهمیت بسیار زیادی دارد. دانش آموزان باید از سال دوم دبیرستان که رشته آنها مشخص می گردد برای قبولی در این رشته برنامه ریزی های لازم را داشته باشند. زیرا رقابت برای پذیرفته شدن در این رشته ( و دیگر رشته های پزشکی و پیرا پزشکی) بسیار بالاست و ورود به این رشته مستلزم مطالعه فراوان همراه با برنامه ریزی های مناسب است.اگر می خواهید انتخاب رشته کنید یا در دروس خود دچار مشکل شده اید می توانید از طریق وب سایت های مشاور تحصيلي و آموزش آنلاین انواع مشاوره درسی مانند: مشاوره تحصیلی کنکور ، انتخاب رشته ، تغیر رشته ، برنامه ریزی تحصیلی و... مشاوره تحصيلي رايگان و غیر رایگان دریافت کنید همچنین با ورود به وب سایت آن ها می توانید از هزینه مشاوره تحصیلی باخبر شوید.

رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای


به طور کلی، آمار داوطلبان کنکور نشان می دهد که بیشترین داوطلبان متعلق به رشته علوم تجربی و سپس علوم ریاضی است. این آمارها نشان می دهند که رشته های مرتبط با امور سلامتی در ایران مورد توجه زیادی قرار دارند و کسانی که می خواهند در این رشته ها موفق شوند باید با برنامه ریزی پیش بروند. در این مسیر، دریافت مشاوره از کسانی که قبلا این مسیر را پیموده اند می تواند بسیار اثربخش باشد و به دواطلبان کمک می کند تا از بروز اشتباهات رایج در این مسیر بپرهیزند.

معرفی رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای 

ممکن است وقتی نام رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای را می شنوید این سوال به ذهن شما خطور کند که این رشته دقیقا چیست و چه هدفی را دنبال می کند؟! همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای یکی از رشته های زیر مجموعه پزشکی و پیراپزشکی به شمار می رود. این رشته تلفیقی از تصویربرداری پزشکی، فیزیک پزشکی و پرتونگاری مولکولی است. دانش آموختگان این رشته با مواد پرتوزا و فرآیندهای تصویری برای تحلیل آناتومی و بافت های درون بدن سر و کار دارند. این رشته دارای سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در دوره کارشناسی ارشد در رشته های دیگری مانند مهندسی پزشکی، نانوتکنولوژی پزشکی و رشته های مرتبط به ادامه تحصیل بپردازند. 

آخرین رتبه قبولی تکنولوژی پزشکی هسته ای 

یکی از سوالات پرتکرار برای قبولی در این رشته در مورد آخرین رتبه ای است که می توان برای ورود به این رشته در کنکور علوم تجربی کسب کرد. بهتر است بدانید که آخرین رتبه قبولی رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای در دانشگاه های روزانه تهران رتبه 2200 است. اما در شهرهای دیگر با رتبه های بالاتر از این نیز می توان در دانشگاه پذیرفته شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از موسسات معتبر مشاوره بگیرید. 
 

معرفی رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای

دروس رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای 

همانطور که تا به حال متوجه شده اید، رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای یک میان رشته به حساب می آید و تلفیقی از رشته های مختلف تصویربرداری و فیزیک پزشکی است. بنابراین، این امر تعجب برانگیز نیست که متقاضیان این رشته باید دروس متفاوت و دشواری را در دانشگاه بگذرانند. در این رشته دروسی مانند آسیب شناسی و بافت شناسی گذرانده می شوند. دروس دیگری که متقاضیان این رشته باید آنها را طی کنند به شرح زیر هستند:

  • آناتومی و فیزیولوژی بدن انسان 
  • اخلاق پزشکی 
  • بیماری شناسی عمومی 
  • مدیریت بخش پزشکی هسته 
  • روانشناسی
  • فیزیک پرتوشناسی تشخیصی و رادیو اکتیویته 
  • داروسازی هسته ای 
  • رادیو بیولوژی 
  • دوزیمتری پرتوها 
  • شناخت دستگاه های پزشکی 
  • مبانی رادیولوژی 
  • تصویربرداری 
  • مبانی پردازش دیجیتال تصاویر 
  • تصویربرداری فراصوت 

 

آخرین رتبه قبولی تکنولوژی پزشکی هسته ای


یکی دیگر از مواردی که متقاضیان این رشته باید به آن توجه داشته باشند این است که آنها باید 1000 ساعت کارآموزی داشته باشند. کارآموزشی بخش بسیار مهمی از این رشته به شمار می رود و اگر متقاضیان نتوانند ساعات خود را طی کنند هرگز فارغ التحصیل نخواهند شد. آنها در طول دوره کارآموزی روش کار با دستگاه ها و مواد رادیو اکتیویته را به خوبی می آموزند. همچنین، با توجه به این موضوع که متقاضیان این رشته با مواد پرتوزا سر و کار دارند، اگر روش های ایمنی را به خوبی یاد نگیرند خطر ابتلا به بیماری های خطرناک از جمله سرطان وجود دارد.اگر می خواهید انتخاب رشته کنید یا در دروس خود دچار مشکل شده اید می توانید از طریق وب سایت های مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی و کلاس آنلاین انواع مشاوره تحصیلی مانند: مشاوره تحصیلی کنکور ، انتخاب رشته ، تغیر رشته ، برنامه ریزی تحصیلی و... مشاوره تحصیلی رایگان و غیر رایگان دریافت کنید همچنین با ورود به وب سایت آن ها می توانید از هزینه مرکز مشاوره تحصیلی باخبر شوید.

بازار رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای 

یکی دیگر از سوالات پرتکرار در مورد رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای در مورد بازار کار آن است. همانطور که ممکن است خود شما از قبل مطلع باشید، تمامی رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی دارای بازار کار خوبی هستند. این موضوع تنها در مورد ایران نیست! آمارها در سطح بین المللی نشان می دهند که رشته های زیرمجموعه پزشکی در سراسر دنیا درآمد بسیار بالایی دارند. شاید یکی از دلایل این امر این باشد که امور سلامتی همواره امور بسیار مهمی برای انسان ها به شمار می روند و جای تعجب نیست که درآمد و بازار کار این رشته ها بالا باشد و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بلافاصله جذب بازار کار شوند. 
 

دروس رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای


جمع بندی
در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با رشته تکنولوژی پزشکی هسته ای آشنا کنیم. همانطور که تا به اینجا متوجه شده اید برای ورود به دانشگاه در این رشته باید در رشته علوم تجربی در دبیرستان تحصیل کنید. در این رشته باید دروس پایه متقاضی مانند زیست شناسی، فیزیک و شیمی قوی باشد تا بتواند از پس دروسی که در این رشته ارائه می شوند، بر بیایید. بازار کار این رشته بسیار خوب است و متقاضی پس از فارغ التحصیلی به سرعت جذب بازار کار می شود.

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب