راهنمای خرید هدست
به طور معمول، افراد بخش زیادی از تایم خود را به گوش دادن موسیقی، تماشا کردن فیلم، انجام بازی یا کار های دیگر این چنینی اختصاص می دهند. همه این موارد نیازمند شنیدن صدا با کیفیت خوبی هستند تا افراد بتوانند لذت کافی را از آن ها ببرند. در برخی از مواقع، افراد با صدای دستگاه هایی که این موارد را اجرا می کنند و به صورت باز به گوش دادن اقدام می کنند که ممکن است هم مزاحمت هایی برای افرادی که در اطرافشان قرار دارند، ایجاد شده و هم به دلیل صدا های اطراف، خود نیز صدای مورد نظر را با کیفیت خوب نداشته باشند. این معاییب باعث شده است که افراد از هدست ها برای گوش دادن به صدا های مختلف استفاده نمایند. به همین دلیل در بیش تر موارد به دنبال یک راهنمای خرید هدست خوب هستند.
برای این که یک راهنمای خرید هدست خوب به شما ارائه بدهیم، در ابتدا باید بگوییم که هدست ها در چندین نوع مختلف وجود دارند و می توان متناسب با استفاده به خریداری هر کدام از آن ها اقدام نمود. یک نوع از هدست ها آن هایی هستند که درون گوش قرار می گیرند و به دلیل نزدیکی به پرده گوش، معمولا صدا را با کیفیت خوبی می رسانند. اما معمولا استفاده از آن ها برای موارد مصرف طولانی توصیه نمی شود، چرا که ممکن است باعث آسیب زدن به گوش فرد شوند. نوع دیگر از هدست ها که به آن ها هدست های روی گوش می گویند، بر روی لاله گوش قرار می گیرند و فاصله بیش تری با پرده گوش خواهند داشت. این هدست ها هم خود در مدل های بسیار گوناگونی موجود هستند.
راهنمای خرید هدست گیمینگ
یکی از مهمترین مواردی که باعث استفاده از هدست توسط افراد می شود، برای انجام بازی های کامپیوتری است که امروزه به یکی از متداول ترین روش های سرگرم کردن افراد تبدیل شده است. به همین دلیل گیمر ها همواره به دنبال هدست هایی هستند که از کیفیت پخش صدای بالایی برخوردار باشند و بتوانند لذت استفاده از گیم های مختلف را برای آن ها فراهم نماید. اکنون توضیحاتی را در این باره می آوریم که بتواند به عنوان یک راهنمای خرید هدست گیمینگ خوب به افرادی که دنبال خرید هدست برای این مورد هستند، کمک کند. همان طور که در پاراگراف قبل گفتیم، هدست ها به طور کلی دارای دو نوع درون گوشی و روی گوشی هستند که برای استفاده گیمر ها نوع روی گوشی آن متناسب تر است.
به این دلیل که گیمر ها معمولا زمان زیادی را به انجام بازی های رایانه ای اختصاص می دهند، استفاده از هدست هایی درون گوشی شاید در طولانی مدت به پرده گوش آن ها و قدرت شنواییشان آسیب برساند. اما استفاده از هدست هایی که روی لاله گوش قرار می گیرند، به این دلیل که فاصله بیش تری با پرده گوش این افراد دارند، هم امکان آسیب را کاهش می دهند و هم با پخش صدا های مختلف با ظرافت کامل، لذت بیش تری را به انجام دهندگان بازی های رایانه ای القا می کنند. البته هدست های زیادی وجود دارند که مخصوص گیم ساخته شده اند و می توان به طور ویژه آن ها را با عنوان هدست گیمینگ خریداری نمود.اگر قصد خرید کیس گیمینگ دارید می توانید از طریق وب سایت های خرید سیستم کامپیوتر و خرید موبایل ، قیمت کیس کامپیوتر را مشاهده کنید و انواع خرید کامپیوتر اداری ، گیمینگ ، خانگی و ... را به راحتی انجام دهید.
نکات مهم در خرید هندزفری بلوتوث
یک نمونه بسیار رایج از هدست ها که درون گوش قرار می گیرند، هنزفری هستند که به دلیل حجم کمی که دارند به راحتی قابل حمل و استفاده در مکان ها مختلف هستند. از این نوع هدست ها می توان هم برای شنیدن صدا از طریق تلفن های همراه و هم رایانه ها استفاده نمود. یک نوع از هندزفری ها که امروزه بسیار هم محبوب شده اند، هندزفری های بی سیم یا هندزفری بلوتوث هستند؛ همان طور که از نامشان پیداست، از طریق بلوتوث به دستگاه های مختلف وصل می شوند و دیگر از سیم برای ایجاد ارتباط استفاده نشده است که این موضوع باعث جمع و جور تر شدن آن ها شده است. یکی سری نکات مهم در خرید هندزفری بلوتوث وجود دارد که باید به آن ها توجه کنیم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
اولین نکته مهم که در خریداری این نوع هندزفری ها باید به آن توجه داشته باشیم، نوع نرم افزاری است که از آن استفاده می شود. از آن جایی که در این هندزفری ها سیم وجود ندارد، نوع نرم افزار های آیدیو کدک کیفیت صدا را تعیین می کنند. باید با آشنایی پیدا کردن به انواع مختلف این نرم افزار ها و مزیت های هر کدام از آن ها، اقدام به خریداری هندزفری نماییم که نرم افزاری مناسب در آن وجود دارد. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشیم، تاخیر زمانی است که در انتقال صدا در این نوع هندزفری ها وجود دارد که باید هندزفری انتخاب نماییم که این تاخیر در آن مینیمم باشد.
جمع بندی
امروزه با توجه به این که افراد بخش زیادی از تایم خود را به گوش دادن به موسیقی، تماشای فیلم و سریال و انجام بازی های رایانه ای اختصاص می دهند، نیاز به هدست هایی دارند که صدای این موارد را با کیفیتی مناسب برای آن ها پخش کند. هدست ها در دو نوع کلی هدست های روی گوشی و هدست های درون گوشی وجود دارند که افراد با توجه به استفاده ای که دارند، می توانند هر کدام از آن ها را که بخواهند، انتخاب کنند. معمولا برای استفاده از هدست در زمان های طولانی استفاده از هدست های روی گوشی مناسب تر است.