کسب و کارهای مرتبط با این مطلب
آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

تعویض صفحه کلاچ

477 بازدید
درج شده در روز پنجشنبه, 30 اردیبهشت,1400
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

جلوبندی و موتور خودرو دارای قطعات بسیار زیادی می باشد. یکی از این قطعات صفحه کلاچ است که یکی از بنیادی ترین نقش ها را در مکانیزم خودرو دارد. کلاچ وسیله ای می باشد که وظیفه قطع و وصل انتقال نیرو را به عهده دارد. در سیستم ها و مکانیزم های انتقال نیرو به منظور استفاده از نیروی تولید شده در بخش دیگر، بهترین وسیله بهره گیری از کلاچ می باشد. با وسیله صفحه کلاچ هر وقت که به قطع انتقال نیرو نیاز باشد، این کار به راحتی انجام می شود. سیستم کلاچ خودرو از قطعاتی مانند دوشاخه کلاچ، صفحه کلاچ، بلبرینگ کلاچ، اهرم، شاخک ها، صفحه دنده و دیسک کلاچ تشکیل شده است.

تعویض صفحه کلاچ

همه خودرو هایی که دارای گیربکس دستی هستند، قطعه ای به نام صفحه کلاچ دارند که این امکان را به راننده می دهد تا خودرو را به حرکت در آورده و عمل تعویض دنده را انجام دهد. صفحه کلاچ پس از مدتی دچار ساییدگی شده و باید تعویض گردد. زمان تعویض صفحه کلاچ خودرو به نوع رانندگی بستگی دارد و اغلب هر 60 هزار کیلومتر بایستی تعویض شود.

نشانه های تعویض صفحه کلاچ

برای اینکه بتوان دیسک و صفحه نیسان دایکن را مشاهده کرد، باید گیربکس را باز کنید. بنابراین برای مطلع شدن از تمام شدن عمر این دو قطعه حیاتی بایستی به نشانه های آن توجه نمود. نخستین نشانه تعویض دیسک و صفحه در شتاب اولیه و شتاب های ناگهانی بروز خواهد کرد، چون زمانی که عمر این قطعات در حال اتمام باشد، نمی توانند به خوبی همه قدرت را به گیربکس منتقل کنند. بنابراین بخشی از قدرت موتور به زور هرزگردی بین فلای ویل و دیسک و صفحه به هدر می رود. این شرایط غالبا زمانی ایجاد می شود که راننده به طور ناگهانی پدال گاز را می فشارد. در این حالت قدرت موتور به شکل ناگهانی افزایش پیدا می کند، اما به علت عدم درگیری کامل، همراه با فشار پدال گاز خودرو شتاب نمی گیرد. پس چنانچه با خوردرو در حال حرکت هستید و با فشردن پدال گاز، خودرو کشش ندارد، می بایست به تمام شدن دیسک و صفحه شک کرده و صفحه کلاچ را تعویض نمایید.

نشانه های تعویض صفحه کلاچ

یکی دیگر از راههای تشخیص این امر زمانی است که خودرو در حالت سکون قرار دارد و راننده اهرم گیربکس را در دنده 1 قرار می دهد. در این وضعیت اگر زمانی که پدال کلاچ را رها کردید و بدنه خودرو به لرزش در آمد نشانه هایی از تمام شدن دیسک و صفحه خواهد بود چرا که قدرت موتور به طور تمام و کمال به چرخها منتقل نمی گردد و چرخ های توان کافی برای غلبه بر وزن خودرو را نخواهند داشت توجه داشته باشید لرزش ها کم کاملا عادی است اما اگر لرزش موتور بیش از حد انتظار بود دلیلی بر این امر است.

 نشانه تمام شدن صفحه کلاچ

از نشانه های تمام شدن صفحه کلاپ می توان به گاز هرز خوردن و عدم کشش در سر بالایی و غیره اشاره کرد. گاز هرز خوردن: گاز هرز خوردن خودرو از علائم مهمی است که نشان می دهد صفحه کلاچ باید تعویض گردد. این امر هنگامی اتفاق می افتد که شما در دنده  1 یا 2 پای خود را روی پدال گاز می فشارید، ولی خودرو شتاب نمی‌گیرد. در این حالت دور موتور خودرو بالا رفته، ولی متناسب با دور موتور خودرو شتاب ندارد.

 نشانه تمام شدن صفحه کلاچ

نداشتن کشش در سربالایی: اگر خودرو در سربالایی کشش نداشته باشد، نشان دهنده تمام شدن صفحه کلاچ است. در این حالت خودرو شما در سربالایی ‌ها (حتی سربالایی ملایم) کشش خوبی ندارد و شما همیشه نیاز به تعویض دنده خواهید داشت. گاهی اوقات دیده می شود که خودرو در جاده هموار شتاب و کشش خوبی دارد، ولی در سربالایی کشش ندارد؛ این مورد هم نشان می دهدکه صفحه کلاچ شما روبه پایان است و باید ظرف چند ماه آینده تعویض گردد.

علائم تعویض صفحه کلاچ

هنگامی که پدال کلاچ سفت و خشک شود، باید شاخک ‌های مربوط به کارهای فنی خودرو را تیز نمایید، زیرا این نشانه‌ای از عدم حالت ارتجاعی و فنری پدال می باشد و به معنای آن است که باید صفحه کلاچ عوض شود. هنگامی که صفحه کلاچ پیر و مستهلک می گردد، در هر بار رها کردن پدال آن، پای شما هم به سرعت به عقب پرتاب می ‌شود. سروصدایی که دنده‌ ها در زمان عوض‌کردن ایجاد می کنند به معنی تعویض این قطعه است. زمانی که صفحه کلاچ مستهلک و یا تخریب می گردد، در خودرو در حال حرکت دور موتور افزایش می یابد، ولی سرعتی متناسب با آن به وجود نمی ‌آید.

یعنی نسبت افزایش سرعت با دور موتور مطابقت ندارد و پایین‌تر است. این هم از علائمی است که از نیاز به تعویض صفحه کلاچ خبر می دهد. یکی دیگر از نشانه هایی که خبر از تمام شدن صفحه کلاچ می دهد، خاموش‌ نشدن خودرو وقتی که ه آن را در دنده دو قرار می ‌دهید و آن را به ‌حال خود رها می ‌کنید. خاموش‌ نشدن خودرو و حرکت کردن آن نشانگر تمام‌ شدن صفحه کلاچ می باشد. اگر خودرو خاموش شود به معنی آن است که هنوز زمان تعویض فرا نرسیده است.همچنین برای مشاهده لیست لوازم یدکی خودرو می توانید به صورت اینترنتی از قیمت لوازم یدکی مطلع شده و لوازم خودرو خود را سفارش دهید.

جمع بندی

صفحه کلاچ یکیاز قطعات مهم خودرو است کخ نقش بنیادینی در مکانیزم خودرو ایفا می کند. اگر صفحه کلاچ ساییده شود باید آن را تعویض کرد، البته زمان تعویض صفحه کلاچ به نوع رانندگی راننده بستگی دارد و معمولا هر 60 هزار کیلومتر یکبار باید تعویض شود. اگر در حین رانندگی با فشردن پدال گاز، خودرو کشش نداشته باشد باید صفحه کلاچ را عوض کنید. چنانچه خودرو گاز هرز بخورد و در سربالایی کشش نداشته باشد،

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

کسب و کارهای مرتبط با این مطلب