آشنایی با خدمات نیازیتو
سئو چیست ؟!
نیازیتو قراره چیکار کنه ؟!
آگهی چند تا کسب و کار در نیازیتو ثبت شده است ؟!

نیازیتو هم اکنون 64 شغل را پوشش می دهد و البته لازم به ذکر است ما حدود 500 تا کسب و کار را شناسایی کردیم و برآنیم این تعداد را کامل تحت پوشش قرار دهیم .

درب اتوماتیک

900 بازدید
درج شده در روز یکشنبه, 04 اردیبهشت,1401
0 دیدگاه کاربران
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

درب ها یکی از مهمترین اجزای ساختمان ها هستند. تا به امروز درب های گوناگونی طراحی و ساخته شده اند که هر کدام مزیت ها و خصوصیات متفاوتی دارند. درب اتوماتیک یکی از طراحی های مدرن و امروزی است که به اشکال مختلفی ساخته می شود. از درب های اتوماتیک یا خودکار برای فضاهای گوناگونی مانند: بیمارستان ها، بانک ها، ادارات، مجتمع های تجاری، آسایشگاه ها و درمانگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. درب های مذکور به جهت اینکه نیازی به باز کردن دستی ندارند و افراد ناتوان و کم توان و همچنین کودکان و سالمندان نیز به راحتی امکان استفاده از آن را دارند، بسیار کاربردی و مفید هستند. به جهت اهمیت این سازه های مدرن قصد داریم در مقاله پیش رو درباره آنها صحبت کنیم. 

 

Image

مشخصات درب اتوماتیک

درب اتوماتیک یک جایگزین مناسب و پیشرفته به جای درب های سنتی و قدیمی است. این نوع درب ها با وجود اجزای متعدد و راحتی فراوان به یکی از سازه های پرطرفدار تبدیل شده اند. اجزای سازنده درب های خودکار عبارتند از: مولد، چشمی، میکروسوئیچ، ریموت کنترلی، فلاشر، پایه ها، قفل مکانیکی و مرکز کنترل. هر کدام از این اجزا با انجام وظایف خود موجب باز شدن درب به صورت خودکار می شوند. یعنی کاربر با فشردن دکمه ریموت کنترلی دستور باز شدن یا بسته شدن درب را به مرکز کنترل می دهد. با دریافت فرمان از طرف کاربر و ریموت به مرکز کنترل، بازوها و پایه ها موجب باز شدن یا بسته شدن درب می شوند. درب های خودکار در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند که در بخش بعدی به آنها می پردازیم. 

انواع درب اتوماتیک

درب های خودکار یا اتوماتیک به شکل ها و اندازه ها و طرح های گوناگونی تولید و عرضه می شوند و در هر مکان با توجه به موقعیت آن یک نوع و شکل درب خودکار نصب می شود. از جهت کاربرد می توان درب های خودکار را به چهار مدل تقسیم کرد که در ادامه به آنها می پردازیم. 

 

Image

درب های خودکار کرکره ای

حرکت باز و بسته شدن درب اتوماتیک کرکره ای به صورت عمودی و بالا و پایین است و آن را اغلب برای مغازه ها نصب می کنند. البته در برخی موارد از درب کرکره ای اتومات برای ورودی پارکینگ منازل، حیاط و غیره نیز استفاده می شود. این نوع درب ها به سبب اینکه نیاز به فضای بازشوی مقابل یا عرض بیشتر ندارند بسیار مناسب فضاهای کوچک هستند.

درب های اتوماتیک کشویی یا جک ریلی

درب های کشویی برقی اغلب شیشه ای و نفر رو هستند. درب های کشویی را معمولا برای فروشگاه ها، بیمارستان ها، هتل ها، مجتمع های مسکونی و تجاری نصب می کنند. نصب درب های جک ریلی موجب ایجاد حس خوشایند برای افراد می شود. نصب این سازه ها تا حد زیادی موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شوند. علاوه بر این با وجود درب جک ریلی از نفوذ گرد و غبار و حشرات ممانعت به عمل می آید. 

درب های خودکار لولایی یا جک

درب اتوماتیک لولایی یکی از رایج ترین انواع درب های خودکار هستند که برای اغلب پارکینگ ها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سازه ها نیاز به فضای بازشوی مقابل دارند ولی برای پارکینگ ها بسیار مناسب هستند. 

 

Image

درب های اتوماتیک زیر سقفی یا سکشنال

درب سکشنال اتومات یکی از سازه های مناسب جهت عایق بندی در مقابل نوسانات دما و رطوبت و همچنین افزایش ایمنی هستند. درب های زیر سقفی دارای چند پنل بوده و توسط لوله های فولادی به یکدیگر وصل می شوند. سازه های مورد نظر با استفاده ریل های جانبی به حالت های افقی و موازی با سقف نیز در می آیند. درب سکشنال خودکار برای مکان هایی مانند پارکینگ های پر تردد مناسب است. فضاهایی که از نظر ارتفاع و فضای پارکینگ دچار محدودیت هستند، فضای مناسبی برای نصب درب های سکشنال است.  

نحوه عملکرد درب های اتوماتیک

تفاوتی که بین درب های خودکار و درب های سنتی وجود دارد در باز و بسته شدن آنها بدون دخالت دست است. سازه های اتومات بر پایه سنسور عمل می کنند. حسگرهایی که روی درب ها تعبیه شده اند با دریافت پیام نوری، فشار یا حرکت آماده اجرای فرمان می شوند. چرخ دنده ها با ارسال پیام از طریق حسگرها آماده حرکت شده و به این طریق درب خودکار باز یا بسته می شود.

مزایای درب اتوماتیک

درب اتوماتیک یکی از پرکاربردترین سازه های ساختمانی هستند و در اغلب مکان ها دیده می شوند. رایج شدن و پرکاربرد شدن آنها به دلیل مزیت های فراوان آنهاست که در ادامه به آنها اشاره می کنیم. 

  • افزایش ایمنی نسبت به درب های سنتی یکی از مزیت های اصلی درب های خودکار است. چنانچه درب ورودی مغازه ها و بانک ها و اماکن دیگر به وسیله ریموت کنترلی باز و بسته شود و ورود و خروج افراد کنترل شود، ایمنی بالاتر می رود و خطرات احتمالی از بین می روند.
  • دسترسی راحت و آسان به داخل ساختمان یکی دیگر از مزایای درب های اتوماتیک است. نصب سازه های اتومات برای ورودی مراکز تجاری و صنعتی پرتردد، امکان رفت و آمد افراد مختلف به داخل ساختمان و دسترسی آن را آسان می کند.  
  • امکان باز و بسته کردن درب برای کسانی که بار حمل می کنند یا ناتوان و معلول هستند بسیار مشکل یا غیرممکن است. با نصب درب های اتوماتیک این امر آسان و ممکن می شود.
  • جهت نصب برخی از درب های اتومات نیاز به فضای اندکی است. اشغال نکردن فضای زیاد توسط درب اتوماتیک یکی دیگر از مزیت های این نوع سازه است.

 

Image

 

ویژگی های درب اتوماتیک

درب های خودکار دارای مشخصات و ویژگی های متعددی هستند. اجزای متنوع و مختلفی که در این سازه ها وجود دارد موجب حرکت درب ها می شود. ریموت، سنسور، چراغ چشمک زن، چشمی، چرخ دنده، برد، مادر برد، میکروسوئیچ و برد همگی اجزای یک درب خودکار هستند که در صورت عدم کارکرد یکی از این اجزا، درب حرکت نمی کند. با فشردن یک دکمه سازه های اتومات باز و بسته می شوند و نیازی به دخالت دست و صرف نیرو نیست. 

درب اتوماتیک ایرانی

درب های خودکار با کیفیت های گوناگونی در بازار کشور به فروش می رسند. اجزا و قطعات برخی از این نوع سازه ها در ایران طراحی و تولید می شود. درب اتوماتیک ایرانی باکیفیت با استفاده از متریال خوب و تکنولوژی پیشرفته و مدرن در برخی از سایت های معتبر عرضه این محصولات به فروش می رسد. چنانچه شما هم قصد خرید درب اتوماتیک ایرانی باکیفیت دارید می توانید به سایت های معتبر عرضه درب های اتوماتیک مراجعه کنید. 

خرید درب اتوماتیک

درب های برقی خودکار یکی از پرکاربردترین سازه های ساختمان ها هستند به طوری که در اغلب مکان های عمومی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند. خرید درب اتوماتیک به روش های حضوری و اینترنتی امکان پذیر است و افرادی که قصد خرید این محصولات را دارند باید به سایت های عرضه درب های اتومات یا فروشگاه های حضوری آنها مراجعه کنند. 
خرید این نوع درب های مدرن و پرطرفدار اتوماتیک برای اغلب مکان ها از جمله: منازل، ادارات، بیمارستان ها، مدارس، آزمایشگاه ها، بانک ها و مجتمع های تجاری یک گزینه خوب و مناسب به شمار می رود. 

قیمت درب اتوماتیک

درب های خودکار با توجه به کیفیت و مواد اولیه، قیمت های مختلفی دارند. سنسورها و مادربردهای باکیفیت، چشمی های حساس و پیشرفته، موادی که جهت ساخت لنگه های درب و چرخ دنده ها استفاده می شود همگی روی قیمت درب اتوماتیک تأثیر بسزایی دارند. اغلب درب های خودکار ارزان دارای کیفیت پایینی هستند و در برخی موارد خرید آنها امری مقرون به صرفه محسوب نمی شود. 

درب اتوماتیک پارکینگ

امروزه پارکینگ های منازل و ادارات در اغلب شهرهای بزرگ و کوچک کشور، مجهز به درب های اتوماتیک هستند. این نوع سازه ها به دلیل افزایش ایمنی، راحت بودن و دسترسی آسان به داخل مکان، جلوگیری از هدر رفتن انرژی و ممانعت از ورود حشرات و حیوانات دیگر مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است. درب پارکینگ اتوماتیک موجب می شود که فرد بدون خروج از اتومبیل خود به راحتی وارد یا خارج مکان مورد نظر شود. نصب درب خودکار پارکینگ علاوه بر ایجاد راحتی، موجب سلامت فرد در مواقع بارندگی و ممانعت از خطرات احتمالی و دزدی نیز می شود.  

درب اتوماتیک شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای یکی از زیباترین و شیک ترین درب های ورودی هستند. این نوع سازه ها به دلیل شفافیت و عبور نور فضای داخل را زیباتر جلوه می دهند. اغلب درب های شیشه ای خودکار برای ورودی افراد و به اصطلاح نفر رو هستند و برای بسیاری از مکان ها از قبیل: بانک ها، بیمارستان ها، هتل ها، رستوران ها، کافه ها و منازل نصب می شوند. درب برقی شیشه ای مجهز به سنسورهای حرکتی و حساس به وزن هستند و برای مکان های پرتردد مورد استفاده قرار می گیرند. 

درب اتوماتیک مغازه

مغازه ها و فروشگاه ها یکی از مکان هایی هستند که نصب درب اتومات برای آنها ضروری و لازم است. اغلب مغازه ها با نصب درب کرکره ای خودکار بسته می شوند ولی در برخی از مغازه ها استفاده از سازه های شیشه ای اتوماتیک و غیره نیز رایج است. نصب درب های برقی کشویی و لولایی برای مغازه های بزرگ و فروشگاه های مختلف، آنها را زیباتر و مجلل تر می کند. 

 

Image

 

تفاوت درب اتوماتیک با درب هوشمند

درب های هوشمند یکی دیگر از سازه های مدرن هستند که در ساختمان های هوشمند نصب می شوند. این سازه های پیشرفته صرفا برای افراد خاص باز می شوند و همه افراد امکان تردد در آن مکان را ندارند. درب های هوشمند و اتومات از آن جهت که هر دو با یک وسیله کنترل می شوند شباهت دارند. تفاوت این دو نوع سازه در این است که کنترل درب هوشمند علاوه بر وسیله ای مانند ریموت، از طریق ابزارهای هوشمند دیگری نظیر تلفن های همراه، تبلت نیز صورت می گیرد. 
مالک درب هوشمند با استفاده از دوربین های مداربسته نصب شده در ساختمان نیز می تواند از راه های بسیار دور نیز وضعیت مکان هوشمند را بررسی و کنترل کند. یکی دیگر از تفاوت های این دو نوع سازه، عدم عملکرد درب اتوماتیک در هنگام قطع برق است ولی درب های هوشمند به سبب استفاده از تجهیزات دیگر مکان های هوشمند مانند دستگاه برق اضطراری، عملکرد آنها دچار اختلال نمی شود. تفاوت سوم درب های هوشمند و خودکار در عدم سیستم کنترل تردد در درب های هوشمند است. 

Image

 
درب اتومات یکی از سازه های مدرن است که امروزه برای بسیاری از مکان ها مانند هتل ها، بیمارستان ها، بانک ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه ها دارای اجزای مختلفی هستند که هر کدام وظیفه مشخصی را انجام می دهند. عملکرد درب های خودکار شبیه درب های هوشمند است ولی تفاوت هایی با یکدیگر دارند. وجود سیستم کنترل تردد در سازه های اتومات و عدم وجود آن در درب های هوشمند، عدم عملکرد سازه های اتوماتیک در هنگام قطعی برق، برخی از تفاوت های این دو نوع درب مدرن و پیشرفته است.
   

نوشتن یک نظر

درصورت عدم عضویت شما در سایت اطلاعات آی پی شما در سایت ذخیره می گردد
افزودن نظر



انتخابگر پوسته

بلاگ ها